2e ronde verspeeld, spannende partijen

Op vakantie heb je ook wel eens andere dingen te doen dan steeds naar dat biljarten te kijken,toch? Dus komt het verslag een beetje later, maar beter laat dan nooit zegt men in de volksmond. Inmiddels is duidelijk dat een stukje communicatie de oorzaak is van het niet verschijnen van Reijer Klaver, erg jammer voor de organisatie die zo z’n best doet alles in goede banen te leiden.

s’middags de sterren van de hemel spelen en s’avonds onverwacht invallen bij een finale die je alleen maar zou “leiden” zorgen voor een mindere prestatie op de tafel. Je wilt altijd het beste van jezelf laten zien maar als je dan eerst tegen die duvelse Donald moet spelen die jou het achterste van de tong laat zien en je verliest dan denk je “kom op” . Maar als je dan je “angstgegner” Harry als 2e krijgt die jou de hele tafel laat zien, dan ben je klaar. Harry is op dit moment onverslaanbaar en heeft maling aan jouw gemoedstoestand. Hij wil die 2e titel, zoveel is wel duidelijk, maar wie stopt hem op tijd?

Marco Hink krijgt op de broek van Stuifbergen

Als Nico Stuifbergen een vaarplan heeft dan gaat hij recht op z’n doel af, je kunt gerust wat mijnen leggen maar daar vaart hij mooi omheen. Zou die man soms wat trainen? Bij ene Arie misschien? Nooit opgeven en altijd doorgaan!

Anton Sprenkeling heeft de smaak te pakken, ik heb u er voor gewaarschuwd. Deze man heeft bijzondere kwaliteiten en tovert ze zo nu en dan eens uit de hoge hoed. De donderdagavond heeft het er maar leuk mee. Jan Cees Bak kreeg dit keer op z’n broek, jammer JanCees (ik weet hoe het voelt)

Donald van Raaij heeft nu in de gaten dat er eerst gewonnen moet worden alvorens hij dat bord voor op de gevel kan bestellen, Hensema komt daar wel eens in de buurt en juist hij was hem iets te glad af. Glunderend kwam Albert thuis vermelden dat hij er zeer goed voor staat (waarvoor is nog niet helder) dat merken we vrijdag wel.

u merkt dat het verslag iets korter is dan van de week, de wijn was op en de letters dansten een beetje. Ik zal proberen het verslag niet meer onder etenstijd te doen, een fijne avond nog.

uw reporter is er vrijdagavond om 19.00 uur weer bij, u toch ook?