3e ronde gespeeld, super spannend

Potverdikke, zit je zo ver weg en mis je gewoon een super spannende avond biljarten. Wat kunnen die gasten er iets leuks van maken en…… de belangstelling gaat met sprongen omhoog en dat is ook top. Je kunt gerust komen, de 4e ronde gaat nu van start, spring op die fiets en pak het laatste stukje nog effe mee.

Zuurbier is de te pakken speler, bloedlink die man

Als al eerder vermeld komt Harry Zuurbier uit een gevaarlijke familie, dat gaat nog wat worden want die titel tja die wil hij wel hebben, Maar Gruijs zou Gruijs niet zijn als hij er niet met al zijn kennis (en dat is veul hoor!) achteraan jaagt. Dan die dekselse Vermeij ook zo’n speciaal geval in deze sport, bijltje erbij neer, alles in de gaten houden en dan.. Bingo toch een partijtje pakken, nu nummer 3 in de rij na verlies van Jan Bleijendaal maar kijk uit!

Jan van der Fluit zegt “remise smaakt naar meer”

Een punt pakken van die dekselse Gruijs, hij mag dan wel wedstrijdleider zijn maar ik ben niet bang voor hem hoor! En verdikke hij loopt ook niet weg voor een Kraakman, dat zijn toch doorgaans geen makkelijke jongens die er ook wat van kunnen. Niets van dat alles zegt Jan en wint gewoon zijn partij, ik hoor er ook nog bij let maar op. Jan Bleijendaal laat nu even zien dat plezier en winnen hand in hand kunnen gaan, heeft geen respect voor Vermeij en knapt hem op. Zo’n grote man grijp ik gewoon in z’n kraag.

Hensema krijgt weer op z’n broek, Gruijs is te machtig

Echt jammer voor de man die zo stinkend z’n best doet om iets op tafel te leggen. Maar Albert zie het als opmaat voor de volgende finale, dan heb de de spanning alvast verwerkt. Samen met Anton (zit vast in die eerste A) Sprenkeling die ook jammerlijk moet toezien hoe al de fanatieke Sombroekers hun de caramboles om de oren gooien. Maar mannen je hoort bij de beste 8 van een grote vereniging en dat is toch een topprestatie.

Later meer, eerst eten