Australië is ver weg, Nieuw Zeeland nog verder

Tjongejonge Ruud, je kunt wel merken dat je weg bent geweest. Op de website valt weinig te lezen, is er geen nieuws? Heb je hulp nodig voor het schrijven van een stukje?, nou dat zal wat zijn!! Tot op heden is er nog niets aangeleverd en zal het verzinnen van een stukje nieuws afhangen  van wat uw reporter bedenkt, let wel dat hij met veel plezier uw stukje in ontvangst zal nemen en plaatsen, laat dat duidelijk zijn.

Maar, over de reis kan ik zoveel vertellen dat een ieder gerust op het puntje van zijn of haar stoel zal gaan zitten, het heeft echter niets met biljarten te maken en daar is deze site toch echt voor bedoeld, of niet soms? Klein tipje van de reis, heen van opstaan tot aan naar bed gaan 43 uur in touw, terug 48 uur waarvan 3.5 uur geslapen of gedoezeld. Bekaf maar mooie dingen gezien, het gilt daar van de kangoeroes wist u dat? En onderstaande beestje vonden we op de weg

een Blauwtongskink, bij het aanraken van zijn staart opende hij zijn bek. Wat ik echter niet wist is dat deze beestjes razendsnel kunnen zijn en wat zij in de bek hebben laten ze niet meer los. De enige manier om er af te komen iz zijn kop los te snijden en dan zijn bek, met alle risico’s van dien, ik had dus mazzel.

En deze dan, die lag in de achtertuin ( 5 hectare groot)

Western Brown Snake

Later meer.