Avondklok vanaf zaterdag 23-01-2021, let op!!

Het driebanden op tv is voorbij, prachtige partijen en caramboles gezien, echt genieten. En nu? nu gaan we naar de avondklok en kunnen niet meer stiekem de kroeg in, zelfs weglopen heeft geen zin meer. Ze pakken je op en brengen je gewoon terug, aan de andere kant ook wel weerhandig, scheelt een taxi. Vanaf vanavond 21.00 uur dus niet meer de deur uit, geen visite afleggen na die tijd en gewoon thuis lekker voor de buis met een lekker wijntje (ook niet echt vervelend) en braaf zijn voor onze medemens.

Zoekend naar?

De mogelijkheid om te kunnen biljarten, kijkt links en rechts om je heen en ziet dat het steeds stiller wordt op straat. Dus die hoop laat je maar varen en gaat over tot de orde van de dag. Koffie drinken en tv kijken, wassen en strijken, wijntje en op tijd naar bed een herhalend patroon van de laatste weken. Alle klusjes zijn inmiddels gedaan en de rust is weergekeerd bij de bouwmarkten. Alles wat je nu nog nodig denkt te hebben zal je online moeten bestellen, een gang naar de winkel is er niet bij, die is dicht.

Wanneer kunnen we dan misschien?

Enkelen onder ons hebben of hadden de hoop dat we begin maart weer aan de gang zouden kunnen in de zaal. Ik verwacht daar weinig van, er zal eerst rust moeten komen op het besmettingsfront en zullen de inentingen goed op gang moeten komen. Zolang de regelateurs geen rust in het lijf krijgen zal er voor ons weinig ruimte zijn. Maar…. hoop doet leven.

Ledenaantal is nog steeds stabiel

En dat is een geweldig gegeven, niemand overleden aan corona. Dan mag je toch blij zijn dat we een stabiele en gezonde vereniging zijn die zelfs in corona-tijd groeit. Enkele nieuwe leden hebben zich gemeld en dat is top! Het sportservicepunt pakt verschillende problematieken aan om op te knappen, kabels en andere dingen die eigenlijk aan de beurt zijn te worden vervangen in de stille maanden, komen nu aan de beurt. Het wordt mooi!!

Heeft u content? leuk, we plaatsen het graag.

Uw reporter