Bandstoten, de Heer van Langedijk spreekt

Het heeft even geduurd maar daar is dan het “hoge” woord van de nieuwbakken Heer van Langedijk, met zijn visie van de finale zoals hij hem beleefd heeft.

Een man van weinig woorden, zo kennen we hem die Harry

hierbij mijn reactie op de clubkampioenschappen.

Het was mijn eerste keer dat ik mee mocht doen.

Het was goed georganiseerd onder regie van Nico Gruis en secondanten.

Het was een gezellig en sportief toernooi, vlijmscherp en humoristisch geanalyseerd door Ruud Schigt.

Ik voel mij vereerd om een jaarlang “de Heer van Langedijk” te mogen zijn.

De Heer Harry Zuurbier

Duidelijke tekst waar geen speld tussen is te krijgen

Je kunt er van alles van vinden, maar als schrijven je hobby niet is en je stuurt toch een berichtje, dan zeg ik chapeau. Liever een klein bericht uit de grond van je hart, dan helemaal niets. Ook ben ik blij dat hij alle berichtgevingen op de site heeft gelezen, kan ik eindelijk met hem proosten. Op naar maandagavond

Uw reporter