Beetje aandacht kan geen kwaad, toch?

Tja, de beste man zal er niet om vragen eerder zal hij het afwijzen met de mededeling “niets bijzonders”. Maar wij weten natuurlijk beter, als je in het ziekenhuis hebt gelegen en onder het “mes” bent geweest dan ben je dus “aan de beurt” geweest. Alles doet “AU” en je voelt jezelf niet in opperbeste stemming. Zeker als je het “spelletje” zo graag beoefend als hij dat doet, meerdere dagdelen, training en wat dies meer zij. Geen touwtjes in de handen en het regelwerk gaat ook gewoon door, verd……..

Nico Gruijs

Onderwerp van gesprek, hij is de man die ze nu onderhanden hebben genomen, liep al beroerd, leek wel een oude man en rijp voor het bejaardenhuis (oeps). Gelukkig hebben ze een en ander bijgestuurd en verholpen. Operatie aan de knie (niet te duur, een halve) en als klap op de vuurpijl een nieuwe woning (naast buitenzorg) zodat hij met alle hulp die er aanwezig is kan herstellen, geweldig toch?

Ben je in de gelegenheid hem een kaartje te sturen, doe dit dan. Onze wedstrijdleider is “te” belangrijk en wij trekken alles uit de kast om zijn gezondheidssituatie te verbeteren. Deze regelneef is vandaag thuisgekomen vanuit het ziekenhuis en kan wel een “boost” gebruiken.

Beste Nico, van harte beterschap en een spoedig herstel.

Namens de gehele vereniging,

uw reporter