Belangrijk bericht, let op!!

Een heel belangrijke mededeling van het sportservicepunt, de voorgestelde bediening is op het laatste moment teruggefloten door de gemeente. Niet wetende hoe de situatie bij ons is geregeld heeft er iemand bij de gemeente geklaagd. Terstond heeft de gemeente de stekker uit de voorgestelde regeling gehaald, niet wetende hoe zorgvuldig alles geregeld was.

Nu heeft de verantwoordelijke man op onze locatie de situatie met foto’s onderbouwd en opgestuurd naar de verantwoordelijke bij de gemeente. Al met al, houd dit in dat hij een week moeten wachten op de toestemming om ons ter wille te kunnen zijn.

Huidige situatie weer van kracht

Dit houd in dat de “huidige situatie” weer van kracht is tot nader bericht, en u zelf uw consumptie dient mee te nemen. De koffie kan op de club gezet worden zoals bekend. Ook hoeft u zich géén zorgen te maken over de reeds aangekochte consumptiekaarten, deze blijven geldig en kunnen ten alle tijden gebruikt worden, ook ná de coronamaatregelen.

Uiteraard kregen we veel verontschuldigingen van het sportservicepunt voor de overlast, maar let wel, ook zij kunnen niets aan dit soort situaties doen en proberen uit alle macht ons te plezieren.

Is er nieuws, dan laten wij u dit per ommegaande weten,

Uw reporter