De 3e week is van start

Een drukte van belang, dat is duidelijk te merken aan de opkomst van de leden. Volle bezetting en tevreden gezichten is een genoegen om te zien. Onze schoonmaker heeft het er duidelijk weer druk mee en constateert een “driftig” gebruik van de materialen. Nervositeit zorgt voor een beetje “kliederen” hier en daar, een “bierviltje” erop in plaats van een doekje en gaan met die banaan. We hopen dat gaande weg hierin een verbetering komt, doekje halen in de kantine zou een oplossing kunnen zijn.

Zoeken naar prestaties van weleer is moeilijk

“Vroeger” ja toen maakte ik er …… en was altijd zoooo uit, tegenwoordig met die nieuwe lakens en ballen gaat het een stuk minder. Maar, er komt een dag en dan speel ik je gewoon van tafel, toch? Tja, je kunt merken dat de humor langzaam in de plaats komt van de frustratie over het spel. Gezelligheid neemt de boventoon weer in en genieten is het credo geworden.

Belangstelling van buitenaf, Sombroek Langedijk is een leuke ploeg!

Alle soorten van het spel worden hier beoefend, Libre, Kader, Bandstoten en zelfs op de “vrije” ochtend (donderdag) traint men in 3 banden. Teamverbanden zijn druk bezig met het inhalen van de “achtergestelde” wedstrijden en de wedstrijdleider heeft daardoor ontdekt dat deze “JOB” best een zware is. Indelen terwijl je een beperkte agenda hebt is een lastige taak, maar hij klaart het en wij? wij waarderen dat ten zeerste. Belangstelling van buitenaf blijkt goed te gaan, men heeft door dat we hier “fantastisch” materiaal hebben en ruimte om de biljart-liefhebbers te herbergen. De contributie is ruimschoots betaalbaar en ook de sportkantine trekt je het vel absoluut niet over de neus, met een geweldige bediening voel je jezelf daar echt thuis.

April komt in beeld, clubkampioenschappen in de 1e 2 weken, geweldig!

Moet daar nu al aandacht voor zijn? is dat niet een beetje vroeg? Welnee, zo kunt u er rekening mee houden als u een vakantie boekt naar de zon of zo. Op tijd terug zijn en genieten van iets wat we al 2 jaar niet hebben kunnen vieren. Het is toch leuk als we wederom kunnen zien wie de “HEREN” van Langedijk gaan worden. Kampioen zijn van een club met 160 leden is toch een prestatie van jewelste, niet iedereen doet dit je na, dat is duidelijk.

Om toch nog wat te bewaren voor de volgende keer sluit ik de berichtgeving nu af met een groet,

Veel plezier

Uw reporter