De PR Commissie zit niet stil

De ons bekende Bart Rietveld een PR man bij uitstek zit natuurlijk niet stil en heeft al zijn stukje klaar voor de regio-dagbladen. Bekendheid creëren is zijn hobby en daar plukken wij de vruchten van, zie bijgevoegd artikel wat hij in de krant wil plaatsen. Dat ook fotograferen zijn hobby is ziet u aan de bijgevoegde foto’s.

 

           Clubkampioenen bekend bij biljartvereniging Sombroek

De afgelopen weken zijn de clubkampioenschappen gehouden bij biljartvereniging Sombroek. Onder grote publieke belangstelling werd met grote inzet gestreden om de hoogste eer voor Libre en bandstoten.

Bij het bandstoten was het een enerverende strijd tussen met name Piet Woestenburg en Hans Kos. De laatste partij ging tussen hun beiden, waarbij Hans begon met 2 punten voorsprong. Piet won de partij, maar Hans had voldoende caramboles gemaakt om toch de uiteindelijke winnaar te zijn.

Bij het libre ging op de laatste dag de strijd tussen Wil Hoogland, Rico Salari en Henk Holthuis. Na de eerste 2 partijen bleven Rico en Henk nog over. Rico speelde tegen Cor Nan(Kampioen van vorig jaar) en Cor liet nog even zijn klasse zien door in 10 beurten de partij uit te maken. Henk speelde tegen Wil, hield het hoofd koel en won. Henk eindigde daardoor met 2 punten voorsprong op Rico en werd dus dit jaar clubkampioen Libre van BV Sombroek.

Voor de resultaten van alle partijen kunt u ook kijken op onze website https://bvsombroek.nl/

Wilt u nog iets weten over biljartvereniging Sombroek?