De wedstrijdleider schreeuwt het uit!

Beste biljartvrienden,

Je hebt er maandenlang naar uitgekeken (gepikt van Gerard Cox), maar……het is zover. Na uitvoerig overleg tussen onze voorzitter en de minister president is er overeenstemming bereikt. Hulde aan de voorzitter vanwege zijn vasthoudendheid naar de regering toe om ons “ouderen” toch weer ons geliefde spelletje te laten spelen.

WE MOGEN WEER OPEN EN DAT BETEKENT BILJARTEN!!!!

Vanaf maandag 31 mei gaan we weer van start en trapt de maandagmiddag af. Wel nog met de nodige restricties, dus voor iedereen geldt nog steeds :

  1. Houdt 1 ½ meter afstand van elkaar
  2. Was regelmatig je handen
  3. Blijf weg als je koorts hebt of verhouden bent
  4. Hoest en nies in je ellenboog
  5. Draag een mondkapje in de openbare ruimte

De maatregelen in de zaal die voor de lock-down van kracht waren blijven ook nu nog even gehandhaafd. De wedstrijdleider van het dagdeel zal erop toezien dat de maatregelen gerespecteerd worden. Dat neemt niet weg dat we met z’n allen ervoor kunnen zorgen dat we weer vrij kunnen spelen. Spreek elkaar er dan ook op aan als je ziet dat door enthousiaste deelnemers de maatregelen uit het oog verloren worden. De speelroosters staan klaar om gevuld te worden. Wanneer u denkt dat er nog iets gewijzigd moet worden, bijvoorbeeld omdat u op een extra dagdeel wilt gaan spelen, laat het mij dan even weten. Dan kan ik voordat we gaan beginnen de roosters nog aanpassen.

Van zomerstop of zomerrooster is géén sprake, de competitie gaat volledig van start

LET OP!!! De kantine is helaas nog niet open, dus dat betekent dat we zelf voor de koffie moeten zorgen. Het betekent ook dat je zelf je drankje mee moet nemen voor als je na de koffie nog iets anders wilt drinken. De wedstrijdleider heeft een koelkastje geregeld via de geweldige medewerking van het Sportcafé. Ook hier blijkt maar weer eens dat ook het personeel van het Sportcafé met ons meedenkt.

Nico Gruijs, Algemeen Wedstrijdleider