Deelnemerslijst clubkampioenschappen bandstoten

Onze wedstrijdleider heeft zich weer in het zweet moeten werken met al dat rekenwerk om te kijken of en wie er voor deelname aan de clubfinale bandstoten in aanmerking komt. Als hij daar uiteindelijk mee klaar is dan begint het moeilijkste, “hoe vertel ik het de deelnemers” en kunnen ze de spanning wel aan. Een zware verantwoordelijkheid rust dan ook op zijn schouders want als het mis gaat dan krijgt hij de schuld, toch? Ben blij met mijn baantje als reporter, je zult maar wedstrijdleider zijn poeh poeh!

Alle gekheid op een stokje, onderstaand de lijst waaruit blijkt dat de titelverdediger Karl Hornung “geen” lid meer is van de club, na zijn winst van vorig jaar heeft hij getracht “sterkere” tegenstanders te vinden in de hoop dat dan de spanning minder zou zijn. Inderdaad, minder klinkt heel gek maar echt hij vond de strijdbare spanning op onze vereniging te groot. Hij had absoluut geen negatief gevoel over de vereniging maar vond dat de leden echt het hemd van hun lijf af vochten en was daar gezondheidstechnisch niet toe in staat daar weerstand aan te bieden.┬áPositief gezien, zijn onze leden uit Langedijk dus van een sterk gehalte en echte bikkels, maar dat wisten wij allang.

Uiteraard zijn net als vorig jaar de dames weer van harte welkom en hopen we dat zij de rest van de mannen aansporen waar mogelijk ook hun dame mee van huis te nemen opdat de publieke belangstelling de finale van vorig jaar mag overtreffen.

Nr Voornaam Naam Dagdeel Caramboles
1 Nico Gruijs Maandagmiddag 28
2 Arie Chattillon Maandagavond 25
3 Piet Woestenburg Dinsdagmiddag 34
4 Jan Korver Dinsdagavond 33
5 Jan Wilmink Donderdagmiddag 27
6 Piet Zijp Donderdagavond 37
7 Hans Kos Vrijdagmiddag 32
8 Piet Langedijk Dinsdagavond 25 Best of the rest invaller

En dan nog even een paar huisregeltjes,

De wedstrijden worden gespeeld op 4-6-7 april.

Aanvang van de wedstrijden is 19.00 uur, de spelers dienen om 18.45 uur aanwezig te zijn.

De wedstrijden op zaterdag 7 april beginnen om 12.00 uur, aanwezig om 11.45 uur.

Ik wens alle deelnemers veel succes,

Marco Kraakman