Donderslag bij heldere hemel

Tja, langzamerhand naderen wij het einde van het biljartseizoen en dat komt “niet” als donderslag bij heldere hemel. We weten allemaal dat het vakantieseizoen is aangebroken, sommigen van u zijn al weg en anderen gaan nu of binnenkort. Ook kun je het merken aan de prestaties, de aandacht verslapt en de gedachten zijn elders met bier of wijn en voor sommigen alcoholvrij water. Links en rechts worden de vragen al gesteld, “wanneer stoppen we?” maar dat is toch iets wat u zelf beslist. Maar om u het juiste antwoord te geven, in de week van 25 tot 29 juni spelen we de laatste competitieronden.

Vermeld zal het al zijn dat Anita het beheer van het sportcafé terug heeft gegeven aan Sportservicepunt Langedijk die de toko gaat runnen. Frans Breeuwer gaat als alles klopt het beheer overnemen en zal de eerste weken zijn smaak qua kleur en inrichting laten gelden. Op maandag 13 augustus zullen we de competitie weer laten starten en hopen we dat Frans zijn indeling klaar heeft om ons te ontvangen.

Mochten er nog verdere berichten zijn dan zal ik u op de hoogte houden middels deze site. Aangezien het op dit moment te warm is op dit “kantoor” stop ik de berichtgevingen en zal me bij u vervoegen op een later tijdstip.

FIJNE VAKANTIE!!!!