Een biljartvriend en schipper is uitgevaren

Kees Stofberg is op 2-5-20 de oneindige oceaan opgevaren en heeft zijn keu meegenomen, VAAR-WEL!!

Hoe zeg je dat als een bijzondere man het tijdelijke voor het eeuwige verruild, lastig om dat onder woorden te brengen. Toch zet je het maar even op papier al is het om de goegemeente te laten weten dat er een vriend is “uitgevaren”. We wisten dat Kees een moeilijke tijd heeft gehad, een tijd waarin het duidelijk werd dat er een einde kwam aan een geweldig leven met familie, vrienden en kennissen. We hebben het niet in de hand en kunnen er geen invloed op uitoefenen, maar zijn manier van omgaan met de situatie is knap en bijzonder.

Fanatiek in zijn sport, gezellig als altijd met humor en hier en daar een kwinkslag, dat was Kees. Goed gezelschap in het team, fanatiek en sportief tegelijk. Heerlijk om even naast te zitten en wel en wee door te nemen, altijd enthousiast en welgemeend ge├»nteresseerd, op zijn manier gewoon een fijne man. De donderdagmiddag zal hem gaan missen en zo ook “zijn” team. Kijkend naar zijn foto die genomen werd om op het “clubbord” te laten zien als hij speelde, dan zie je een brede glimlach van een ruwe bolster met blanke pit. Een grote vierkante kop die straalde van oor tot oor, elke groef of streep vertelde iets van zijn doen en laten, geweldig.

Beste Kees, bedankt dat jij ons kennis hebt laten maken met de persoon die je was. Bedankt voor de uitspraken en wijze lessen die je tussen de zinnen doorgaf. Adieu!

Het bestuur van BV Sombroek wenst de familie veel sterkte en steun toe in deze moeilijke tijd.

Namens het bestuur,

Ruud Schigt