Geweldige Open Dag, happening ten top

Tja je laat het weekeinde even passeren, kinderen en kleinkinderen hebben ook aandacht en tijd nodig. Zondag is tenslotte familiedag, althans hier wel. Maar terugkomende op de open dag die we afgelopen zaterdag hebben beleefd voor de 3e keer op rij, kunnen we zeggen dat het wederom een doorslaand succes is geweest. 23 bezoekers toonden interesse in de gezellige sfeer die zij ervoeren. 6 van deze bezoekers hebben terstond het formulier getekend en zich aangemeld als lid van onze vereniging, een geweldig resultaat.

De opkomst van onze leden was dan ook een waar feest om te ervaren, voorzien van een kopje koffie of thee. een heerlijk hapje van onze topsponsor Ruud Klerck (Meester Slager pur sang) genoten de mensen en dat was goed te zien. Geweldige presentatie van Lex Zoon tezamen met Gerard van Stenis, die een demonstratie weggaven die er zijn mocht, leuk om te zien dat de mensen langs de kant er ook echt van genoten.

De belangstellenden werden waar nodig voorzien van een keu en kregen de gelegenheid te spelen tegen een van onze leden. Na de prettige ervaring die zij vermelden te hebben opgedaan, kregen ze nog enige uitleg over het wel en wee van de vereniging, een formulier t.b.v. de mogelijke aanmelding en…. als verrassing een heerlijke krentenmik van onze 2e topsponsor Bakkerij Jonker, de bakker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. De krentenmik is natuurlijk bedoeld het thuisfront te overtuigen van de noodzaak het lidmaatschap aan te gaan om de vereniging te steunen.

Rest mij de inzet van allen die zich zo hebben uitgesloofd om de dag te doen slagen te waarderen en uiteraard te bedanken. Ook de sponsors nogmaals bedankt voor de geste die gedaan is.

En nu…….. maar afwachten wat het na-ijl effect zal zijn, penningmeester nog even geduld, ze komen echt wel.

uw reporter