Het gebruik van de biljartzaal

Enthousiast als we zijn willen de meeste clubleden graag elk “gewenst” moment biljarten. Dat wij daar de gelegenheid voor bieden is dan ook geweldig, maar….. Het blijft een voorrecht en géén verworven recht.

Wij als bestuur zijn in het bieden van de gelegenheid afhankelijk van de openingstijden van de sporthal. Nu gaat dat over het algemeen uitstekend, dus tot zover nog geen problemen. Echter de sleutel van de zaal is niet overal beschikbaar, uitgifte daarvan aan alle leden is niet mogelijk met het oog op veiligheid enz. enz.

Het bestuur is bezig om samen met het Sport Servicepunt te kijken naar andere mogelijkheden dan nu de sleutel af te halen bij de kantine. De kantine is niet altijd open en dan nog, als de laatste gebruiker de sleutel niet retourneert, kan men er ook niet bij.

Elektrische sloten is de toekomst ( met tag of kaartje) en mogelijk de oplossing, maar kostbaar. Dus voor alle leden geldt, u mag de zaal gebruiken en kunt de sleutel afhalen bij de kantine, vermits deze open is. Na gebruik de sleutel retourneren zorgt voor een blij clublid dat na u de zaal wenst te gebruiken.

Het bestuur