Het is stil op straat

Voor velen van ons zal de titel herinnering aan vroegere tijden brengen. Wie had dit nu verwacht, niemand toch? en zo zie je maar dat het “concert des levens” geen programma geeft, hoe waar zijn dan die spreekwoorden!

Dan maar even naar de realiteit van de dag, eerdere berichten heeft jullie duidelijk gemaakt dat ook onze vereniging niet onder het Corona-gebeuren uit komt. Dus besloten alle leden van de vrijdagmiddag te bellen, te wijzen op de site voor informatie en allen op het hart gedrukt voorzichtig te zijn. Daarnaast de gelegenheid gegrepen te vragen hoe het met hun gezondheid is. Het positieve van de belronde is dat buiten Maurits Kool (licht verkouden) alle leden verder gezond zijn. Ook blijkt dat verschillende leden mee geweest zijn met het Langedijker koor naar Enkhuizen voor een optreden. Achteraf schijnt daar al iemand besmet te zijn (geweest of geworden).

Wim Bruyn is thuis (geen bezoek) en probeert onder toeziend oog van zijn vrouw weer aan te sterken. Dit virus vreet enorm veel energie en het herstel zal tijd nodig hebben om er overheen te komen. Aan de beterende hand zijn Giancarlo en Bart Rietveld (met zijn vrouw), beide hebben “niet” de bevestiging dat zij corona zouden hebben daar zij buiten de leeftijdscategorie vallen die getest worden.

Het bericht dat Roy Smith ziek zou zijn werd door de belronde bevestigd, ook zijn vrouw is getroffen door het virus. Dit wetende laat zien dat van de 16 aanwezigen op vrijdag 6 maart, er 4 ziek zijn geworden.

Mocht u relevante informatie hebben betreffende clubleden of hun familie, laat mij dit weten. Ik zal het proberen te beschrijven en te plaatsen op de site zodat wij er allemaal ons voordeel mee kunnen doen.

Houd je haaks,

Ruud Schigt