Jaarvergadering is goed verlopen, prima opkomst

Maandagochtend, het weekend achter de rug en diverse sportevenementen bekeken. Rust in het hoofd zorgt voor mogelijk heldere blik naar het verhaal. Op een enkeling na waren de leden op tijd aanwezig in de zaal, stoelen keurig 1.5 meter uit elkaar met het bestuur aan de andere zijde van de zaal. Een beetje ongewoon, alles zo ver weg, moeilijk verstaanbaar daar enkele bestuursleden onwennig zacht aan het praten waren, wel in de gedachten zijnde dat zij “hard ” spraken. Dus dan maar staan en wennen aan de nieuwe situatie. Spreken in het “openbaar” is best lastig en zeker het “staan” voor de groep, je hebt dan het gevoel dat terwijl iedereen kijkt er géén fouten mogen worden gemaakt.

Ik zeg dan, “fout” een ieder mag fouten maken, we zijn toch vrijwilligers die proberen het belang van de vereniging te verdedigen en hebben het beste voor met een ieder die daar lid van is. Een compliment voor het bestuur is op zijn plaats, ze doen hun uiterste best om alles gladjes te laten verlopen. Hebben ze hulp nodig? jazeker, ondersteunen met positief gericht commentaar is iets waar wij altijd voor openstaan.

Huldigingen vonden ook plaats waarvan enkele leden aanwezig op de vergadering terstond werden gehuldigd door de kersverse districtsvoorzitter Ron Schellingerhout die deze gelegenheid ten baat nam zich voor te stellen, een geste die zeer werd gewaardeerd. Blije gezichten bij de jubilarissen, Jan Korver (van huis gebeld) die wist niet wat hem overkwam. Tezamen met zijn vrouw werd er door hem een bondsspeld in ontvangst genomen voor zijn meer dan 40 jarig lidmaatschap van de KNBB. Idem werden de aanwezige Marco Hink (26 jaar) Lex Zoon (40+) Marieke Schigt van Duin (42 jaar) en Patrick Sombroek (35 jaar) in het zonnetje gezet.

En dan, ….. zie je dat een bestuur ook menselijk is, fotograaf vergeten te regelen, stom… Echter op een helder moment stond Marieke op en maakte zo goed en kwaad als het ging toch een paar foto’s, gelukkig dat er een slimme vrouw op de club zit die helder denkt, dank Marieke!! Een selfie zat er niet in, maar ook jouw jubileum is niet vergeten.

aandachtig luisterend naar de districtsvoorzitter
Blije gezichten vol trots
Marco Hink in volle aandacht
voorzitter Patrick Sombroek krijgt aandacht van de Voorzitter
ook een totaal verbouwereerde Lex Zoon wordt onder de loep genomen.

Een verslag over het verdere verloop van de vergadering zal worden geschreven door onze secretaris. Dit zal op latere datum worden geplaatst.

Uw reporter.