Kabinet zet tweede stap versoepeling coronamaatregelen door

Met veel geraas denderen de nieuwsberichten onze huiskamers binnen, versoepeling na versoepeling komen binnen handbereik. Biljarten????? dat zal niet lang meer duren, wat een verademing is het lezen van deze berichten. Het kabinet is volop bezig met verruimen van de genomen maatregelen en zal dit morgen bekendmaken.

EN WAT DOEN WIJ, WANNEER GAAN WE WEER??

Al eerder is vermeld dat wij er rustig achteraan gaan hobbelen. We zijn afhankelijk van de veiligheidsregio, gemeente en sportservicepunt, zij beheren de sportaccommodaties (lees sporthal) en openen de deur voor ons op het moment dat dit is toegestaan. Ons aangeven om op maandag 31-05-2021 van start te gaan is zéér positief ontvangen. Verstandig en weloverwogen vonden de veiligheidsregio en gemeente. Wij hebben geen belang bij “druk verhogende” maatregelen en willen van start gaan en blijven is ons credo.

Rustig genieten van de Pinksterdagen

Versoepelingen uitbreiden en door laten gaan, sporthal open, kantine beschikbaar en geen gezeur. Die ene week die je dan nog even moet wachten is ook niet meer belangrijk en geeft ons de ruimte elkaar er op te wijzen dat de genomen maatregelen “AFSTAND HOUDEN EN HANDEN WASSEN” van kracht blijven. Zo ook de maatregel “BEN JE ZIEK OF NIET LEKKER, BLIJF THUIS” Heel belangrijk dat wij samen proberen te voorkomen dat het een virus een onnodige kans krijgt terug te keren door onvoorzichtigheid. Op z’n Hollands “nog effe doorbijten”.

31 mei, de dag dat het gaat gebeuren, komt allen.

Marieke, waar is m’n keu??? ik moet dat ding nog effe poetsen. Verdikke, krijtjes halen, mijn handschoentje is vergaan, zo kan ik toch niet naar de club?? Rustig aan lieverd, ik heb alles al op orde, niet zenuwachtig worden. Je bent veel te druk, lees dat stukje van de reporter nou en je ziet dat je nog ruim een week de tijd hebt om alles in orde te maken.

Uw reporter