Libre titel Heer van Langedijk vacant. Vanavond start gevecht.

Zal het weer een spannend verhaal worden? Wie het weet mag het zeggen, maar een ding is duidelijk, vanavond gaat de Libre finale van start met de navolgende deelnemers.

  • Albert Hensema (maandagmiddag)
  • Harry Zuurbier (maandagavond 2e divisie)
  • Marco Hink (maandagavond 1e divisie)
  • Nico Stuifbergen (dinsdagmiddag)
  • Jan Cees Bak. (dinsdagavond)
  • Donald van Raaij. (donderdagmiddag)
  • Anton Sprenkeling (donderdagavond)
  • Reijer Klaver (Vrijdagmiddag)

Sterk deelnemersveld met spelers op herhaling

Zuurbier heeft al een titel op zak (bandstoten) en die smaakt naar meer, zal hij zich weer zo gevaarlijk opstellen? Hensema kent hem en is dubbel gemotiveerd, die 2e titel ga ik tegenhouden, ik wil hem zelf (hoorde ik hem zeggen) Maar vlak good old Anton Sprenkeling niet uit, dit is zijn spelsoort waar hij gevaarlijk om een hoekje kan komen. Ook hij vind die titel een kroon op zijn sportieve carrière.

Gevaarlijke outsiders

Sinds ruim een jaar (kunnen er ook 2 zijn) heeft van Raaij een super biljartzaal achter/aan zijn huis gebouwd met een kwaliteit biljart waar je “U” tegen zegt. Zijn antwoord op mijn zeer geïnteresseerde vraag waar dat allemaal voor is antwoord hij, investering in de toekomst. Ik wil die titel “Heer van Langedijk” op de gevel, maar dan moet ik hem eerst verdienen. Dus veel trainen en daar heb je goed materiaal voor nodig. Donald, dat kost enorm veel geld? Geen probleem, ik loop 4 krantenwijken was zijn antwoord. ( mijn duim wordt nu wel erg groot)

De dinsdag is een speciale dag

De man van algemene zaken (Stuifbergen) is een slimmerik die op elk dagdeel zijn voelhoorns heeft uitgestoken. Weet wie wie is en heeft kansberekening gedaan. Als “ Heer van Langedijk” doe ik algemene zaken, dat vond hij wel klinken. Ik zou dus goed oppassen voor deze man, bloedje link.

Jan Cees Bak van de dinsdagavond is een speciale gevaarlijke speler. Uit eigen ervaring weet ik dat die man je een partij op je broek kan geven, daar lusten de honden geen brood van. Het deed mij wekenlang zeer, nu praat ik er niet meer over en dat scheelt. Wat hij doet vanavond? Kom kijken, moedig je club en dagdeelgenoot aan. Hij zal dat zeker op prijs stellen en het is ook leuk voor de organisatie. 2 partijen op de avond en je bent weer mooi op tijd thuis, de start is om 19.00 uur.

Niemand vergeten? Potverdikke Reijer Klaver

Houd je hart vast voor deze man van de vrijdagmiddag, niets en niemand houd hem af van een winstpartij als hij echt op stoot is. Humor en gezelligheid voeren bij hem de boventoon, altijd sportief en geen onvertogen woord. Er zijn mensen die je op het gebied van sport en spel gerust als voorbeeld kunt nemen, hij is er een van.

De weersgesteldheid (27 druppels regen) boden mij de gelegenheid u toch een bericht vanaf het mooie Lanzarote te sturen. Zo kunt u dus niet vergeten dat er vanavond gespeeld gaat worden. Wij wensen alle deelnemers een geweldige finale toe met respect en sportiviteit.

Uw reporter (aan de wijn)