Marco Hink neemt de pen ter hand en schrijft

Wederom een finaleplaats in de 1e klas,

Na de succesvolle finale afgelopen jaar (tot de laatste ronde meedoen voor de titel en uiteindelijk een 2e plek en plaatsing voor de gewestelijke finale), mag ik ook dit jaar de clubkleuren van BV Sombroek in het district verdedigen. Sinds een halfjaar speel ik naast de maandagavond ook op de o zo gezellige dinsdagavond. Ben en leden van deze avond, bedankt dat jullie me hebben “toegelaten”, ik hoop dat de extra partijen die ik wekelijks speel m’n spel ten goede komen. Gezien de uitslag van de voorwedstrijden lijkt het hier in ieder geval wel op, voor het eerst in mijn toch redelijk lange “carrière” een toernooi afgerond met een moyenne boven de 5.00 gemiddeld. Maar, zoals op de uitnodiging te zien is, heeft de concurrentie (met name de heren van Gestel en Visser) ook niet stil gezeten en zal het een zware dobber worden.

Support is altijd welkom, maar ik begrijp ook dat niet iedereen de fiets zal pakken om even naar het verre Den Helder te komen.
Nogmaals, ik zal in ieder geval m’n best doen, en laat jullie het verloop via onze reporter wel weten.

Marco Hink.