Nieuwsgaring bijwerken

Nou weet ik dat er mensen zijn die denken dat mijn schrijfduim ontzettend groot is, maar helaas ook deze duim raakt langzamerhand een beetje leeg of vermoeid van al dat “zuigwerk”wat je als schrijver moet doen om de mensen (clubleden) tevreden te houden.

Maar ondanks het feit dat bovenstaande op waarheid berust(denk ik) zal ik toch mijn uiterste best doen u van alle nieuwsgaring op de hoogte te houden. Een ieder volgt dagelijks de uitzendingen op de tv en het kijken naar NPO 1,2 of 3 zal bij een enkeling zelfs ‘s-nachts in de dromen voorbij komen. Best eng als je weet dat de berichtgevingen nu niet overlopen van prachtige aanbiedingen of vakantiereizen naar zonnige oorden.

Dus moet ik u helaas berichten dat onze prachtige biljartzaal in de afgelopen weken extra schoongemaakt door onze schoonmaakhulp, iets langer dicht zal blijven. Het zou te maken kunnen hebben met het feit dat de “rotzooi”die er gemaakt is langer nodig heeft te worden verwijderd. Ik denk eerder aan de maatregelen van onze regering die er de oorzaak van zijn dat we thuis moeten blijven.

Maar gehoord hebbende dat de gordijnen in de rij staan om gereinigd te worden, zullen we maar besluiten de zaal tot 1 mei als gesloten te beschouwen en daarmee de mogelijkheid te schapen verdere reinigingswerkzaamheden een kans te geven.

Vrolijk bericht is wel dat er geen verdere zieken aan mij bekend zijn en ik er voorzichtig vanuit ga dat het ledenaantal niet is gewijzigd. Allemaal sterke karakters met een wilde keu barstensvol caramboles in de hoek van de gang of kamer. Vol ongeduld om weer aan de gang te gaan.

Een glimlach en groet aan jullie allen,

Ruud Schigt