Ook teleurstellingen komen aan bod ondanks het vele werk

Blij te zijn met mensen die zich belangeloos inzetten is het jammer dat die zelfde mensen die van “ver” komen hun werk zo jammerlijk beloond zien. Hebben zij er moeite mee, nou nee dat niet. Ze doen het omdat wij als biljartliefhebbers elkaar proberen te steunen daar waar nodig. En als dat dan “kosteloos” kan gaan is dat een geweldig stukje inzet van iemand die in dit geval voor de VIERDE keer uit Middenmeer komt om de leden die nog niet “knap” op de foto staan te fotograferen.

Je maakt het ruim op tijd kenbaar via de site

Zorgt dat de mensen op de hoogte zijn d.m.v. de wedstrijdleiders te informeren die op hun beurt de leden informeren. De benodigde foto tijd is 2 minuten, zelfs zakenmensen als Ton Horseling schiet snel even langs en gaat verder met zijn werk bij de streekmarkt. Als zo’n man nou geen tijd zou hebben dan had ik daar begrip voor. Teleurstellend is het dat er maar 7 personen hun bereidheid hebben getoond langs te komen.

Het hebben van een prachtig systeem

Heeft ook nadelen zo blijkt, je krijgt de mensen niet mee. Ben je nieuw, alla dan heb je nog een excuus. Maar als er mensen zijn die al JAREN lid zijn en kort bij wonen, dan nog bij de 4e keer niet de moeite nemen om even langs te wippen?? Dan schreeuw ik het uit van frustratie en zeg “wat is dit jammer”. Ik als ICT ondersteuner heb U nodig om het systeem op orde te krijgen en te houden, waarom helpt u mij niet? Ook de ledenadministratie maakt dankbaar gebruik van het systeem en heeft nu géén beeld van u als u niet op de foto staat. De wedstrijdleider sluit zich graag aan bij de gebruikers en ook de penningmeester kijkt met droevige ogen naar het resultaat. om nog maar niet te spreken van Algemene zaken die aangesteld is om de jubilarissen of vrijwilligers te bedanken.

Wij zijn bezig voor u

Uit liefde voor de sport en onze club zat ik daar samen met de “fotograaf” van 10.00 uur tot 12.00 uur en moest met een rood hoofd verontschuldigend naar de fotograaf kijken en hem bedanken voor zijn genomen moeite.

Ruud Schigt