Open dag wederom een succes

De open dag organiseren met de leden die gezellig aan de tafel staan te spelen blijkt een succesformule. De potentiële nieuwe leden zien een gezellige sfeer van spelen en plezier, iets waar zij naar opzoek zijn. Een kopje koffie of thee bij binnenkomst met een lekker stukje West-Friese krentenmik van Bakkerij Jonker maakt het beginnende gesprek makkelijk en vrij van spanning. De wedstrijdleider Nico Gruijs samen met Nico Stuifbergen van Algemene zaken doen de indeling en begeleiding naar eventuele keu en de te gebruiken tafel. Ingedeeld bij een van de clubleden genieten zij van hun onverwachte spelmogelijkheid en laten hun beste kant zien.

Arie Rietveld begeleid de nieuwelingen met het spel

Natuurlijk was Arie ook aanwezig, hij had tenslotte ook in de krant gestaan. Blij met zijn aanwijzingen, direct opvolgend staan de mogelijke leden te lachen aan tafel, “wat is het hier gezellig!” hoor ik ze zeggen, een goed teken dus. Ondergetekende zit aan de wedstrijdleiderstafel en heeft de formulieren al klaar liggen. Na hun kennismaking met de entourage komen zij nog even voor een praatje langs bij ondergetekende voor de afrondende informatie over website, mogelijkheden, training en kosten van het lidmaatschap.

Naar huis met inschrijfformulier en!! een West-Friese krentenmik

Je kunt de potentiële nieuwe leden niet zomaar de deur uitsturen met een stukje papier dat geld kost. Daar moet thuis over nagedacht worden en dat doe je met een kopje koffie en iets lekkers. Onze Top-sponsor Ed Jonker is daarin niet zuinig, hij denkt mee en hij zorgt altijd uitstekend voor leuke verrassingen, wij zijn trots op zo’n ondernemer die altijd aan ons denkt. Binnenkort verhuist hij naar Zuid-Scharwoude om daar een nieuwe zaak te openen, even een bezoekje brengen zal zeker gewaardeerd worden.

Wat is het resultaat tot zover? dat wil u graag weten toch?

Zeker is dat de verschillende bezigheden in April gezorgd hebben voor een remming van bezoekers. Mooi weer, Max Verstappen en vakantieperikelen te-samen met Koningsdag aanstaande maakt dat een open dag zorgt voor keuzes die de mensen moeten maken. De echte diehards kwamen toch, die hadden hun keuze al gemaakt. 3 nieuwe leden die direct hun formulier invulden en tekende maakt zo’n dag toch tot een succesje. Daarnaast 4 potentiële leden die het formulier meenamen naar huis om er even over te praten, ook een goede zaak.

Ook dames onder nieuwe kandidaten, dat is geweldig en gezellig

Bij de mogelijke kandidaten waren ook 2 dames die best een aardig potje kunnen biljarten. 1e partij 21 in 8 beurten met serie van 11 en 2e partij 17 in 17 beurten. Dit maakt een respectabel moyenne waar menig tegenstander zich op stuk bijt. De tijd van het mannenbastion is gelukkig al lang achter ons, gezellig mee sporten is het devies en dan maakt het niet uit wie of wat je bent. BIJ ONS IS EEN IEDER VAN HARTE WELKOM, OOK U!!

Rest mij een ieder die deze dag hielp slagen, te bedanken voor hun inzet.

Uw reporter.