Rabobank Clubkas Campagne gaat in april weer van start

Beste Sombroekers,

Evenals vorig jaar organiseert de Rabobank wederom de Rabobank Clubkas Campagne.

Onze vereniging is ingeschreven en ik heb bericht ontvangen dat wij voldoen aan de voorwaarden om als vereniging deel te nemen aan deze nieuwe actie van de Rabobank Alkmaar e.o. Op 23 april ontvangen alle leden per post een unieke code met een link naar de stem-site. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, maar……

Per lid mogen er maar 2 stemmen uitgebracht worden op dezelfde vereniging.

Let op: alleen leden van Rabobank Alkmaar en omstreken mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Tot 1 april 2019 kunnen particuliere klanten (18+) gratis lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan bij www.rabobank.nl/particulieren/leden  De stemperiode is van 23 april tot en met 14 mei 2019. Aan het einde van de periode zal door de bank bekend gemaakt worden hoeveel er aan de vereniging, in ons geval uiteraard de Biljartvereniging Sombroek Langedijk, wordt uitgekeerd. Van belang is dus om zoveel mogelijk te stemmen op onze vereniging en dat u dat ook uitdraagt aan familie, buren, vrienden en kennissen, want hoe meer stemmen voor Sombroek Langedijk, hoe meer er wordt uitgekeerd door de Rabobank.

Ik zal u op de hoogte houden van de tijdlijn zodat uw stem niet verloren raakt. Ook op de site zal een en ander duidelijk zichtbaar worden vermeld door onze reporter.

Héé Héé

STEM MEE

Namens het bestuur,

Nico Gruijs, secretaris.