RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Jarenlang is er door verschillende leden gereageerd op de Rabobank fietstocht door dit te regelen en biljartleden warm te maken opdat de penningmeester zijn kas met een leuk bedrag kon spekken. € 300,= was een behoorlijk bedrag echter de Rabobank had ook last van crisis en bracht dit bedrag terug naar € 200,= in het laatste jaar om vervolgens de fietstocht geheel af te schaffen. Jammer voor de verenigingen ging het door de gelederen, weg leuk geld waar je iets mee kon doen. Maar de Rabobank kwam met iets nieuws zoals de titel van dit verhaal al meld. Wordt lid van de Rabobank en stem op uw vereniging werd er gezegd, deze stem brengt “geld” op. Tja en dat was voor onze secretaris het startsein de biljartzaal vol te hangen met slingers van de bank, daarnaast sprak hij de leden aan en zette een bericht op de website. Sommige onder u werden er een beetje simpel van en stelden de vraag wat we hier mee moesten en waar het voor was, als die “hangrommel” ??? Wederom een sein voor de secretaris om zich nog meer in te zetten en het trachten nog duidelijker te maken, viltjes van de bank op de tafels en zo ook de folders. Je zou bijna denken dat de beste man aandelen had bij die bank.

Woensdag 27-06-2018 uitgenodigd bij die zelfde bank in een prachtig sportpaleis te Alkmaar en??????? Leest het verhaal van de organisator.

Vanaf begin maart heeft de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen een sponsorbijdrage in het vooruitzicht gesteld. We hebben ons ingeschreven en per lid kon er twee stemmen worden uitgebracht op iedere deelnemende vereniging. Des te meer stemmen des te meer geld voor de vereniging. Gisteravond, woensdag 27 juni, was de uitslag in het Sportpaleis in Alkmaar. Een enerverende avond, waarbij de deelnemende verenigingen bij binnenkomst een envelop uitgereikt kregen (NIET OPENEN) voordat het omgeroepen wordt, werd erbij gezegd. Uiteindelijk werd na een presentatie van de Rabobank het verlossende woord gegeven. Er was een verdeelsleutel gemaakt, waarbij bekend werd gemaakt dat per stem een bedrag van € 6,35 werd overgemaakt.

Uiteindelijk was het moment daar: Onder spanning werd de envelop geopend en werd het bedrag zichtbaar.

                                              € 476,33

Leden van de Biljartvereniging (en vrienden, kennissen) Hartelijk dank voor jullie bijdrage in deze.

Nico Gruijs