Sombroek 10 in Gewestelijke finale

Het dagbiljarten is inmiddels ruimschoots bekend, 5 teams spelen Libre en 1 team Driebanden overdag. In de regio wordt er van Langedijk tot aan Den Helder tegen elkaar “geknokt” en denk er om ook best fanatiek. Met veel plezier tegen elkaar, beetje ouwehoeren en lachen is wel een devies.

Het team van Jelle de Jong mag ook naar het Gewest

Jan Beemsterboer, Jan Reijne, Jaap Schoenmaker en Jelle als teamleider gaan op donderdag 16 juni in Oegstgeest bij biljartvereniging BCO spelen, de aanvang is 10:00 uur. Op zich natuurlijk een hele happening, 4 van die ouwe knakkers zo ver op stap, als dat maar goed gaat. Pluis je het een beetje uit dan kom je tot de conclusie dat het gerust goed komt. Jan Beemsterboer als piraat van de weg zal zorgen dat ze op de juiste plaats terechtkomen, Jaap Schoenmaker als grootste praatjesmaker praat alles recht wat krom is, Jan Reijne de animator van het gezelschap zal zorgen voor de vrolijke noot en dan Jelle de Jong een “groot man” die zijn partijen waar mogelijk in een beperkt aantal beurten uit zal maken (soms 4) zal zorgen voor de nodige punten om de gewestelijke titel binnen te halen.

Wat kunnen wij dan aan de zijlijn?

Wel, we kunnen een bus huren bij Connexxion en vragen aan Nico Gruijs of hij rijd, (rijd al op buurtbus) en dan allemaal daarheen om ze aan te moedigen. We kunnen ze ook van te voren al aanmoedigen, 3 van de 4 spelen er op dinsdagavond, effe langs gaan handje geven en klopje op de schouder (niet te hard i.v.m. blessures) en daarnaast hopen dat de nervositeit afneemt.

Lukt dit alles niet?

Dan wens ik jullie van harte heel veel succes en sterkte in de strijd. Zorg dat de humor en het plezier de boventoon blijven voeren want mocht je de beker met de grote oren missen dan is er geen man overboord. De prijs voor het sportiefste en gezelligste team hebben jullie al binnen, die krijg je bij deze van ons alvast toebedeeld.

Het Adres

Adres: De Voscuyl 38-A, 2341 BJ Oegstgeest

Openingstijden: Geopend ⋅ Sluit om 17:30

Telefoon071 517 3838

ProvincieZuid-Holland

De benodigde tijd om aldaar te komen is 1 uur

Uw reporter