Telling per dag

Nieuwsgierig bijhouden van het aantal bezoekers op de site laat zien dat u net als iedereen wil weten of het bestuur danwel de reporter nog iets te vertellen heeft. Dit gezegd hebbende neem ik de pen (toetsenbord) dan maar ter hand en schrijf u een bericht.

Nieuwgierigheid?

Wat wil u weten is dan de vraag, wel er blijkt een enorme belangstelling per dag aan bezoekers op de site van gemiddeld 150 per dag, met een topper van 638 op 21-12-20. Een geweldig resultaat, dat mag het zijn en we zien dat ook anderen de site hebben gevonden en onze berichten de moeite waard vinden. In het kader van biljarten heb ik weinig nieuws, een ieder van ons weet dat de lock-down nog wel even duurt. Inmiddels heb ik vernomen dat de aanpassing van de internetverbinding in de zaal en het sportcomplex z’n eindfase nadert.

Rustig wandelen om 22.00 uur

Dat kun je inderdaad, als je in het bezit bent van een hond(je) en dat zijn wij. Geweldig genieten in alle rust zonder op het verkeer te hoeven letten is een bijzonderheid. En komt er dan toch iets aan, dan verraad de stilte het direct en werkt als veiligheidsbuffer. Ik heb zoals u ziet aan de tijd van plaatsen van het bericht, de laatste ronde als opdracht. Om 00.40 uur schrijf ik dit nog even naar u opdat de lezers van berichten weten dat het beroep van reporter best zwaar is.

Veel content ontvangen?

Nou neen, dat kan ik niet zeggen. Gebeurde er dan niets in het dorp? ik zou het niet weten maar ik hoop dat dit bericht er toe bijdraagt de schrijvers onder u een hart onder de riem te steken toch maar iets op papier te zetten. Al zou het maar zijn om de reporter ook iets zinnigs te laten lezen.

Sterkte in deze rustige tijd,

Uw reporter