Vijf tafels op een rij, niemand kan erbij

Het is stil in de zaal. Hoe anders was dat allemaal.Of je nu speelde op de middag, of op de avond.Met een hoop plezier ging de bal altijd rond.

Vijf tafels op een rij niemand kan erbij,

En toen sloeg het Corona virus toe, en we weten nu hoe. Voor de wedstrijd een elleboog, lachen wat is dit nu voor gedoe ? Een stevige hand dat schept toch pas een hechte band ? Een paar dagen later nam het virus echter zoveel toe. Dat het bestuur moest besluiten om de zaal in zijn geheel te sluiten.

Vijf tafels op een rij niemand kan erbij,

Het virus zet de gehele wereld op zijn kop. Sommige van ons raakte ziek thuis of kwamen in het ziekenhuis. Even afkloppen, gelukkig is het tot nu toe hierbij gebleven en komen we elkaar in het dorp weer tegen. Helaas nog geen hand en jawel op 1,50 meter afstand.

Vijf tafels op een rij niemand kan erbij,

Gelukkig begint het virus het van ons te verliezen. Tenslotte kregen we genoeg voor onze kiezen. Onze minister zegt, nog even volhouden. Misschien is het dan met een paar weken voorbij.

Vijf tafels op een rij en we kunnen er weer bij.

Lieve mensen ik hoop dat je de rijm leuk vond, maar blijf vooral gezond. Nog even de schouders er onder, en dan is het afgelopen met dat gedonder.

Sterkte, Nico Stuifbergen.