Wie de schoen past!!!

Een aantal weken niet in de zaal geweest in verband met het corona spook, ik ben daar een beetje voorzichtig mee en behoor tot een risicogroep. Maar dan krijg je berichten en ga je naar de zaal, foei foei!! En een beetje teleurgesteld, dat ben ik toch wel. Allemaal grote mensen die thuis gecorrigeerd worden (als nodig is) blijken in de zaal toch iets minder op te letten. Klaar met biljarten, tas inpakken en gauw naar huis.

Waarom achterlaten op deze manier?

We hebben geen kantine ter beschikking dus geven we u de vrijheid zelf een consumptie mee te nemen. Zorgen voor een mogelijkheid om koffie te zetten en proberen zo een beetje gezelligheid in deze donkere dagen te creëren. Als dank laten de leden de spullen “gebruikt” achter, maken een en ander “niet” schoon. Restant koffie in de pot, gebruikte filter niet opgeruimd, prullenbakjes vol tot de nek aan toe, verdrietig!!

Zelfs de grote prullenbak op de balustrade zit vol met koffieprut

Wij als bestuur hopen dat u allen in de komende weken een verbetering laat zien, ruim samen de rommel op aan het eind van de avond. Laat de wedstrijdleider niet in de kou staan en zorg dat de zaal in onberispelijke staat is als u naar huis gaat.

Ik was vroeg weg!! helpt niet

Ruim uw eigen beker, flesje of andere rommel op vóór dat u weg gaat. Dit helpt de anderen bij het opruimen van de rest. Kijk achterom!

Namens het bestuur,

Ruud Schigt