De secretaris op schrijverspad

Ook onze secretaris heeft het schrijven in zijn dagboek verruild voor een plek op de site, de populariteit van een goed verhaal schijnt ook in hem iets wakker te hebben gemaakt, zie onderstaand.

BV Sombroek Langedijk Noord Scharwoude, 2 december 2017

Wanneer je de biljartsport hebt omarmt en met name het spel 3-banden je kan bekoren kom je deze dagen aan je trekken in de sporthal Geestmerambacht. In deze prachtige biljartzaal van BV Sombroek Langedijk wordt deze dagen de Districtsfinale 3-banden 1e klas gespeeld. Spelers uit het district kruisen hier de degens (queueën) in zinderende wedstrijden, hetgeen voor het toegestroomde publiek een lust voor het oog is. Na 5 wedstrijden heeft Dick Mol de 1e plek veroverd, gevolgd door Robert Scheffer en op de derde, nog zeker niet kansloze plek, Toon Rekmans

Zoals gezegd kan er nog van alles gebeuren dus kom kijken en moedig je favoriet aan. Vandaag, zaterdag was het een drukte van belang met veel toeschouwers, hetgeen dit evenement naar nog grotere hoogte heeft gebracht. Geweldig mensen, chapeau. A.s Zondag 3 december om 13:00 uur worden de laatste twee rondes 6 en 7 gespeeld.

Tot ziens bij BV Sombroek Langedijk aan de Dr. Wilminkstraat 3 te Noord Scharwoude.

Namens de wedstrijdleider en het bestuur van Sombroek Langedijk,

Nico Gruijs, secretaris