Hier en daar een benauwde glimlach, minder spanning?

Je zou zeggen dat er na zo’n eerste avond iets minder spanning op de gezichtjes af te lezen zou zijn, niets is minder waar en er wordt weer strak gekeken. Oh, moet ik tegen jou, Pfff was ik nog niet klaar voor. Eh, kijk ik heb een makkelijke, die vreet ik op. Maar ja, dat even dat weten we maar al te goed van de clubavonden, dan krijg je ook wel eens een pak op je broek waar de honden geen brood van lusten.

Onze Joop mag op tafel 1 tegen een bekende van de maandagavond, Jim Marcet (ook een beetje van ons hihi) en je kunt zien dat dit geen makkelijke partij is met een stand na 13 beurten van 17-38  in het voordeel van Joop, zware bevalling dus.

Bram Borst mag tegen Piet Geertse en heeft na 15 beurten een voorsprong 51-33 , dus Bram heeft het een beetje in de hand zou je zeggen, daar waar Piet zijn draai nog niet kan vinden.

Jan de Graaf onze koploper speelt tegen Ruud Kaag en helaas is Ruud geen partij voor Jan een voorsprong heeft van 46-19 in 18 beurten, wel een moeilijke partij voor beide spelers.

En dan de clown van de familie Paul Wansink die tegen Jaap Middelie speelt, frivool en glimlachend gaat hij de strijd aan, af en toe babbelend scoort hij er lustig op los en heeft een voorsprong van 69-31 in 15 beurten

Later meer