Resultaten open dag, geweldige response. Een super dag!!

Zaterdag 20 januari 2018

Vol verwachting klopten onze harten, hoe zou deze dag verlopen?  Hoeveel potentiële leden zullen de open dag van BV Sombroek Langedijk bezoeken? Hoeveel bezoekers zou de open dag trekken? Hoe zullen de leden die allemaal belangeloos hun medewerking verlenen deze dag het ervaren?

Allemaal vragen waar de PR commissie geen antwoord op heeft.

Totdat het tijdstip 17:00 uur is aangebroken: dan is de conclusie dat iedereen vol lof is over de opendag. Gezelligheid overheerste en de leden hebben een aardig potje op tafel gelegd, al dan niet onder het toeziend oog van onze trainers, want ook die waren aanwezig.

De trainers maakten sommige bezoekers zo enthousiast dat het inschrijfformulier direct werd ingevuld en anderen deden dat thuis om in overleg met hun partner het dagdeel te bepalen . ’s Middags kreeg ik al een telefoontje of er maandagmiddag meteen gestart kon worden als nieuw lid, natuurlijk kan dat.

Ten tijde van dit schrijven staat de teller op 10, maar dat is waarschijnlijk nog niet het definitieve aantal. Kortom, een zeer geslaagde dag die zonder de medewerking van alle betrokkenen, mogelijk niet tot dit resultaat zou hebben geleid.

Alle deelnemers, organisatoren, trainers en bezoekers, BEDANKT, BEDANKT en BEDANKT voor jullie medewerking en graag tot ziens bij een dagdeel van jullie keuze.

Namens het bestuur en de PR commissie,

Nico Gruijs,

Secretaris