Kampioenstrijd recreanten poule A is gestreden.

Beste biljartvrienden,

Kampioenstrijd recreanten poule A is  gestreden.

Woensdagmiddag 5 april in de biljartzaal van BV Sombroek Langedijk:

Gespannen wachten de leden van Sombroek Langedijk 10 op de tegenstanders van deze middag, Wieringermeer ’85 5, wetende dat wij (Sombroek Langedijk 10) aan één punt genoeg hebben om kampioen te worden in deze poule.

Nico (50 te maken) beet het spits af tegen Lieuwe Hiemstra (47 te maken).  Nico ging voortvarend van start en haalde winst naar zich toe. Henk (47 te maken) moest het onderspit delven tegen Wil Datema, maar dat had zeker ook te maken dat Henk last had van rugklachten. Kees (47 te maken) gaf zijn tegenstander Jan van Scheijen (38 te maken) geen schij(e)n  van kans en pakte de tweede zege van de eerste ronde. Klaas (38 te maken) moest zijn meerdere erkennen in Wil Datema die een tweede partij speelde en er daardoor 41 moest maken.

Na de eerste ronde was de stand 1 – 1 en was het kampioenschap dus binnen.

Of dat van invloed was op het spel is niet met zekerheid te zeggen maar in de tweede ronde werd door Nico verloren van Lieuwe, maar dit verlies werd ruimschoots goedgemaakt door Henk, Kees en Klaas die hun partijen dus wonnen.

Al met al een geslaagde middag welke dus heeft geresulteerd in een eerste kampioenschap van Sombroek Langedijk 10

Rest mij nog te vermelden dat de spelers het zeer hebben gewaardeerd dat de ploeggenoten, die vandaag niet hebben gespeeld, Peter en Ben, worden bedankt voor hun bijdrage en support.  Hulde mannen.

Heren van Sombroek Langedijk 10,  Peter, Henk, Kees, Ben, Klaas en Nico, van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Met sportieve groet,

Een speler van 10. (Nico Gruis)