Verslag van Marco Hink betreffende de finale, heet van de naald!!

Beste biljartvrienden,

Een finale spelen, altijd speciaal en al zegt een ieder “er staat geen boerderij op”, de spanning is er toch altijd bij alle deelnemers. Met veel plezier de finale gespeeld en trots dat ik de meeste support had van alle spelers, wil ik bij deze mijn mede clubgenoten bedanken voor de belangstelling en ondersteuning tijdens dit toernooi.

De reporter heeft jullie zo goed als mogelijk op de hoogte gehouden en tot aan de laatste partij had ik kans op de titel. Het startbewijs voor de gewestelijke finale was voor beide finalisten al in de pocket. Op zich vrij spelen voor de spelers om een aantrekkelijke finalepartij op tafel te leggen, helaas het liep voor beide niet naar het zin, en al gauw was duidelijk dat Rene Visser met de zege aan de haal zou gaan. Ook het publiek had dit in de gaten en daar de tijd begon te dringen, het was inmiddels 17.00 uur geweest, liep een ieder weg (jammer). Het eten staat thuis klaar en het gaat Marco helaas  niet meer lukken!!! (dachten ze)

Even spookte het door me hoofd, hoe mooi zal het zijn, om nu alsnog de gedoodverfde titelkandidaat te pakken. Nog 60 puntjes, moet kunnen in 2 beurtjes, al moet je dan van goeie huizen komen, maar ik heb het gerust vaker gedaan. Ik volg ook andere sporten o.a. het darten, ook daar zeggen de verslaggevers bij een dikke achterstand en laat in de tijd: ga nog niet naar bed, als je morgen de krant lees heb je spijt dat je niet bent blijven kijken, het is pas af bij de laatste dubbel. (carambole in dit geval)

Ik had graag alsnog voor die verrassing gezorgd, maar het zat er echt niet in, en geef dan ook een compliment aan de terechte kampioen. Gestreden voor wat ik waard was kan ik met een gerust hart zeggen ” Ik heb me best gedaan en voor mijn niveau naar behoren gepresteerd”. Ik ben in ieder geval dik tevreden en zal BV Sombroek met trots vertegenwoordigen bij de gewestelijke finale.

Nogmaals bedankt voor alle support.

Gr. Marco Hink