2022 is van start, wat gaat het ons brengen?

Dat is dan wel de hamvraag voor ons allen en wie het weet mag het zeggen. Wat ik wel weet is dat ik vanaf deze kant een ieder van u een gezond een sportief jaar toe wens. Veel plezier op alle vlakken, humor, vakantie en …….. biljartplezier in optima forma.

Stilte voor de (biljart)storm

Voorzichtig spreken de biljartleden je aan, “weet je al iets?” zal wel moeilijk zijn, jij kunt daar ook geen antwoordt op geven, maar ik dacht vragen kan geen kwaad. 50 meter verder en vlak bij de slager, “hoi Ruud” gaat ie? stil hé. Ja we wandelen nu veel samen ook gezellig. Nou, (zegt z’n vrouw) zal wel lekker zijn als ie weer kan spelen hoor!! alle klusjes zijn allang klaar en hij wordt onrustig. Thuisgekomen zegt mijn vrouw “je was lang weg, drukke gesprekken? ” Zeker, druk sociaal verkeer.

Oudejaarsdag nog maar even bloemetje doen

De eerste jaarwisseling zonder partner is een “hard” gelag en dat kun je verzachten door een bloemetje te brengen hetgeen ik heb gedaan. Je pikt er 2 uit en gaat langs, krijgt een blij gezicht en maakt iemand blij met aandacht.

Penningmeester verdient ook een kaartje met “BETERSCHAP”

Waarom? gaat het niet goed met hem? Zeker, maar de beste man had in gedachten een jeugdig elan in het hoofd, gaat op een krukje staan om iets voor z’n vrouw op te hangen en…. dondert van dat krukje af. Bovenarm gebroken, veel pijn en de man is al geen vetpot. Mager en fragiel en dan ook nog denken dat je over een hek heen kunt springen is toch te veel van het goede. Wij hebben er een fantastische penningmeester aan en willen hem vanaf deze kant toch beterschap wensen. Stuur het kaartje naar ” Ton van Til, Begoniastraat 1, 1723 WC  Noord-Scharwoude en wens hem beterschap.

Nog geen nieuws vanaf de BIG APPLE (Amerika)

Onze Amerikaanse reporter is nog druk doende aan de andere kant van de Oceaan en de verbindingen zijn niet optimaal. Maar niet getreurd, Dirk Kater heeft beloofd een lijflelijk verslag van zijn belevingen in te dienen, dus we wachten rustig af. Zal best een spannend verhaal worden????

Hopende dat het volgende nieuws iets met biljarten te maken heeft sluiten we af met een welgemeende groet,

Uw Reporter